Carbon Gigant

termek_1000x385_gigant

Carbon Gigant

Szilárdtüzelésű lemezkazánok melegvizes központi fűtésre, háromajtós és kétajtós kivitelben, felső ill. hátsó füstcső csatlakozással

Cégünk több, mint 4 évtizedes gyártási tevékenysége révén újabb termékkel bővítettük szilárdtüzelésű palettánkat. A HŐTERM CARBON GIGANT szilárdtüzelésű kazán alkalmas családi házak, lakások, fóliaház vagy bármilyen közepes hőigényű létesitmény melegvizes fűtésére gravitációs vagy szivattyús rendszerben. A kazán egyaknás töltőrendszerű tüzelőberendezés, vízhűtéses rostélyszerkezettel, és hőszigetelt ajtókkal ellátva.

Amennyiben szabványos kisméretű szalmabála eltüzelésére, vagy nagyobb létesítmény szilárd fűtőanyagú fűtésére keres kazánt, ne keressen tovább.

Teszt Carbon kazánok kedvezményes áron elérhetők.
Aktuális készlet, típus és ár tekintetében hívjon bennünket bizalommal.

 • DokumentációOpen or Close

  HŐTERM
  Carbon Gigant

  review

  Ismertető
  (Megtekintéshez kattintson az ikonra!)

  HŐTERM
  Carbon Gigant

  book

  Gépkönyv
  (Megtekintéshez kattintson az ikonra!)

 • Mûszaki adatokOpen or Close

  gigant

 • MéretekOpen or Close

  gigant_meret

 • FelépítésOpen or Close

  gigant_felepites

   

 • BeépítésOpen or Close

  A beépítés és használat nyitott fűtőkörben történhet, szivattyús rendszerben. (A Gigant 55 és 65 típusok gravitációs rendszerben is üzemeltethetők)

 • FejlesztésekOpen or Close

  E terméket ideálissá teszi szalmabála eltüzelésére a nagyméretű tűztér, valamint a teljesitményt növelő vizhűtéses rostélyszerkezet.

  A kazán belső köpenye és táskái 5 mm vastag acéllemezből készülnek a nemzetközi szabványnak történő megfelelés, és a hatékonyabb korrózióvédelem miatt.

 • Fontos tudnivalókOpen or Close

  Használatba vétel előtt feltétlenül tanulmányozza át a kazán gépkönyvét!

  Soha ne vegye el a levegőt a kazántól! A levegőnyílások lezárása rontja az égés hatásfokát, és az alacsony hőmérsékleten történő üzemeltetés káros folyamatokat idéz elő, mint pl. a kondenzáció, amely a kazán élettartamát is megrövidíti!

 • TüzelőanyagOpen or Close

  A nagyméretű tűztér és berakó ajtó (szabad nyílás 500×410 mm) kialakitással a kazán igen jól használható tüzifa, fabrikett, nyesedék és a szabványos méretű kis szalmabála eltüzelésére.