Minőségpolitika

A modern életvitelű ember nem szívesen köt kompromisszumokat az életminőség és a kényelem területén.
Legfontosabb célként kell szemünk előtt lebegnie azon gondolatoknak, hogy vigyázzunk környezeti értékeinkre, csökkentsük a környezetterhelést.

 

Mit tehetünk ennek érdekében?

Elsősorban olyan innovatív technológia megoldásokat szükséges alkalmaznunk, amelyek segítségével csökkenthetjük az energia felhasználást és ésszerűbben gazdálkodhatunk a rendelkezésre álló forrásokkal. Fokozott felelősség tudattal kell rendelkeznünk annak érdekében, hogy jeletősen csökkentsük a káros anyag kibocsátását.

A megújuló energiák alkalmazásával (nap, szél, biomassza) hozzájárulunk a fenti célok megvalósításához. A megújuló energiát felhasználó modern termékek beépítésével lakásainkba a hatékony energia felhasználás mellett, hozzájárulunk a káros anyag kibocsájtás csökkentéséhez, az elvárt kényelem biztosítása mellett.

 

Elkötelezettség a minőség iránt

Az általunk gyártott termékek megfelelnek a legszigorúbb európai normatívák előírásainak. Minden általunk gyártott termék rendelkezik CE megfelelőségi minősítéssel, tanúsítással. Gyártástechnológiánkban az EN ISO 9001:2008 minőségirányítási rendszert alkalmazzuk. A felhasznált alapanyagok és technológiák területén az EN ISO 14001:2004 környezetirányítási rendszert alkalmazzuk.